Pilih Wallmaster Kalau Nak Rumah Baru Gah Seperti Istana

Baru dapat kunci rumah baru? Terfikir nak ubah suai dapur? Bilik air dan sebagainya? Dan adakah anda masih tercari-cari kontraktor yang boleh dipercayai di sekitar Lembah Klang? Jangan risau, Wallmaster kan ada.. Kami sedia membantu anda!

PILIH WALLMASTER KALAU NAK RUMAH BARU GAH SEPERTI ISTANA

Wallmaster Global Sdn. Bhd menyediakan perkhidmatan renovation dalaman rumah baru, lama atau premis perniagaan sekitar Lembah Klang, KL, Shah Alam dan Seremban. Jadi harini, kami ada sedikit perkongsian 5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU PILIH WALLMASTER…

 

1. Wallmaster Global adalah syarikat Bumiputera yang diiktiraf oleh CIDB dan MOF

Wallmaster adalah sebuah syarikat milik penuh Bumiputera yang terletak di Seksyen 25 Shah Alam, Selangor. Wallmaster juga berdaftar dengan SSM, CIDB gred G4 dan Kementerian Kewangan Malaysia (MOF). Ditubuhkan pada tahun 2017 dengan kepakaran dalam bidang rekaan hiasan dalaman. Waktu operasi Wallmaster bermula jam 9 pagi hingga 6 petang setiap hari Isnin hingga Jumaat manakala hari Sabtu pula bermula daripada jam 9 pagi hingga 1 petang.

Nak walk in? Waze je Wallmaster Global. Mesti anda akan sampai depan pagar Wisma Wallmaster. 

2. Tenaga pekerja yang mahir dan berpengalaman

Wallmaster sentiasa menitikberatkan pemilihan pekerja bermula daripada designer sehingga installer yang mahir untuk menghasilkan ruang dalaman yang menepati citarasa dan kepuasan pelanggan untuk rumah baru mereka. Dengan kepakaran dan kecekapan pekerja yang mahir, kerja yang dihasilkan sentiasa mendapat pujian dari pelanggan.

3. Material yang berkualiti

100% raw material yang digunakan Wallmaster adalah selamat dan berkualiti. Mereka juga akan pastikan proses pembuatan produk berjalan dengan lancar dan siap pada waktu yang di tetapkan. Oleh itu, produk keluaran Wallmaster sememangnya sangat kemas dan berkualiti.

Wardrobe
Wainscoting
Custom mirror

3. Material yang berkualiti

Reka bentuk dan material yang Wallmaster gunakan sentiasa up-to-date untuk mengekalkan hasil yang eksklusif. Selain itu, Wallmaster juga mempunyai designer-designer yang mahir dan berpengalaman dalam mengendalikan projek pengubahsuaian rumah terutamanya di bahagian interior. Jika perlukan khidmat ID juga, Wallmaster sedia membantu.

Designer
Floor plan
Section plan

5. Pelbagai servis ditawarkan

Wallmaster menyediakan khidmat pengubahsuaian ruang dalaman rumah dan komersial di sekitar KLANG, SHAH ALAM, LEMBAH KLANG, SEREMBAN, NILAI & SENAWANG. Dan apa yang paling penting, kerja pengubahsuaian ini akan mengikut BAJET DAN PLAN pelanggan itu sendiri.

Berikut adalah antara servis-servis yang disediakan oleh Wallmaster.

 1. Interior Renovation

 2. Interior Design

 3. Ceiling

 4. Flooring

 5. Painting

 6. Curtain

 7. TV cabinet

 8. Furniture

 9. Wainscoting

 10. Decorative panel Divider

 11. Cornice

 12. Outdoor Decorative

 13. Custom Cabinet

 14. Kitchen Cabinet

 15. Custom mirror

Jadi apa tunggu lagi? Hubungi Wallmaster sekarang…

FB: Wallmaster Malaysia

IG: wallmastermy

 

Kongsi info ini:

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!