Wall Beading Penambah Seri Ruang Kediaman

Ringkas dengan pemasangan yang mudah dan cepat, bersesuaian untuk pemilik rumah yang inginkan deko “SIMPLE but NICE”

Wall beading ataupun wall panelling merupakan wainscoting yang paling ringkas, mudah serta cepat. Bentuk-bentuk frame yang dipasang menampakkan kelainan pada dinding yang sebelumnya kosong.

Gaya ini sangat popular bagi peminat deko yang inginkan gaya minimalis tapi tampak mewah. Sangat bersesuaian di ruang makan, ruang tamu dan bilik tidur. Bahagian tangga juga amat sesuai. Terdapat dua pilihan untuk gaya ini, iaitu full wall atau pun half wall.

Wall beading full wall

wall beading

Wall beading half wall

wall beading

Biasanya customer memilih untuk memasang full wall di bahagian ruang tamu yang mana memperlihatkan ruang lebih besar dan mewah. Boleh juga dipadankan dengan cermin sebagai hiasan yang boleh memukau mata yang melihat seperti di gambar di bawah.

Pada yang tiada idea untuk hias dinding raya tahun ini. Apa kata hias guna cara ini. Mudah, cepat dan masih cantik. Untuk yang berbakat dalam pertukangan pula, boleh cuba pasang sendiri dengan beli Wainscoting DIY Kit dari Wallmaster. Boleh jadikan ia aktiviti bersama keluarga pada hujung minggu. Keluarga makin erat, rumah pun bertambah cantik.

Kongsi info ini:

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!